Rodzina Macieja z Kielc

maciej wypadek.jpg

Ś.P. Maciej Koryciński, kolega, przyjaciel, ojciec, ukochany mąż zginął tragicznie kilka dni temu w wypadku drogowym.

Maciek urodził się we Włodawie, długo związany z Łodzią, gdzie ukończył studia wyższe, aktualnie mieszkał z rodziną  w Kielcach. Całe życie angażował się w działalność społeczną. Był współtwórcą Regionalnego Centrum Wolontariatu w Kielcach, animator wielu akcji o charakterze prospołecznym. Od 2 lat pracował na stanowisku Trener Regionalny Coach a od 2018 w roli Kierownika Regionu ds. Szkoleń.  W pracy pomagał innym stawać się bardziej skutecznym i spełnionym w swojej pracy zawodowej.

W ostatnich kilkunastu miesiącach Maciek zmagał się z chorobą nowotworową. Sytuacja ta wystawiła jego rodzinę i bliskich na wielką próbę. Koszty leczenia mocno obciążyły budżet domowy. Rokowania były pomyślne jednak tragiczny wypadek zakończył życie Maćka a jego rodzinę pozostawił w bardzo trudnej sytuacji... dlatego POMAGAMY!

Na prośbę kolegów z pracy uruchamiamy zbiórkę pieniężną, dzięki której będziemy mogli wesprzeć rodzinę Maćka.

Nie bądźmy obojętni wobec ludzkiej tragedii, wesprzyjmy ich w tym ciężkim momencie życia....

Dla naszego Przyjaciela - Wolontariusza- Dobrego Człowieka

Rodzina Macieja z Kielc

Miejsce: Kielce

Trwa od: 2019-03-25

Zakończenie: 2019-04-25

Dzieci Dzieciom na Dzień Dziecka!

Dzieci dzieciom - siódmoklasiści ze Złotowa dali przykład! Fundacja „Włącz się!”, we współpracy z wolontariuszami z jednej ze złotowskich szkół podstawowych,... więcej »