Monika z Wałcza

IMG-20190801-WA0001.jpg IMG-20190801-WA0000.jpg Monika Ikonka.jpg

Od lutego Rodzina i Przyjaciele walczymą o przywrócenie Moniki do sprawnego funkcjonowania . Nasza Podopieczna obecnie przebywa w ośrodku wybudzeniowo-rehabilitacyjnym po niespodziewanym udarze pnia mózgu.

Pod okiem licznych rehabilitantów i lekarzy Monika walczy o powrót do dawnego życia - domu, w którym czekają na nią mąż z córkami.

Każdy dzień rehabilitacji jest dla Niej ogromnym wysiłkiem - zarówno fizycznym, jak i psychicznym. My, jako rodzina, próbujemy znaleźć każde możliwe rozwiązania, które mogą pomóc przywrócić Monice uśmiech.

Niestety koszt 3-miesięcznej rehabilitacji w takim ośrodku to ogromna kwota (około  20000,00). Wierzymy, że dzięki ludziom o dobrych sercach, uda się dać Monice szansę na lepsze jutro.

Monika z Wałcza

Miejsce: Wałcz

Trwa od: 2019-08-22

Zakończenie: 2019-10-22

Dzieci Dzieciom na Dzień Dziecka!

Dzieci dzieciom - siódmoklasiści ze Złotowa dali przykład! Fundacja „Włącz się!”, we współpracy z wolontariuszami z jednej ze złotowskich szkół podstawowych,... więcej »